Donationer i Sverige

2019 års pristagare Davi Kopenawa pratar i Sveriges riksdag i december 2019 , credit: Christian Gustavsson. Under: 2017 års pristagare i Sveriges Riksdag, credit: Wolfgang Schmidt

Stöd Right Livelihood-stiftelsen!

Vårt arbete möjliggörs genom privata donationer. Pengarna går till att stötta våra modiga pristagare, bidra med beskydd och sprida deras viktiga arbete världen över.

Vill du också vara med och bidra till en bättre värld? Det finns många sätt att stödja Right Livelihood, till exempel genom en insättning på vårt Plusgiro, att skänka aktieutdelning eller skicka en Swish. Självklart kontrolleras vi av Svensk Insamlingskontroll.

Det är enkelt att lägga till Right Livelihood-stiftelsen i ditt testamente. Vi rekommenderar att du rådgör med din advokat eller så svarar vi gärna på dina frågor.

Varmt tack för ditt stöd!

Ange gärna ditt namn och kontaktuppgifter i samband med din donation. Vårt organisationsnummer är 802015-5670.

Plusgiro: 90 02 49-4

Swish: 123 900 24 94 eller

Har du frågor eller problem med insättningen, kontakta vår Fundraising Manager Madeleine.

Madeleine Mattsson

Fundraising Manager
madeleine.mattsson@rightlivelihood.org

Email Madeleine

Sekretesspolicy

Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och lämnar inte ut dem till tredja parter. Vi använder dem enbart för att kunna ta kontakt med dig. Hör gärna av dig till info@rightlivelihood om du har frågor eller vill ändra hur vi kontaktar dig.

Privacy Policy